Álomfonó csomag BFL szösszel kezdőknek

-10%
Álomfonó csomag BFL szösszel kezdőknek
Álomfonó csomag BFL szösszel kezdőknek
Álomfonó csomag BFL szösszel kezdőknek
Álomfonó csomag BFL szösszel kezdőknek
7 315 Ft
6 580 Ft
Kezdete: 2020.05.10   A készlet erejéig!

Összecsoagoltam neked a személyes kedvenceimet, hogy biztosan jó eszközzel láss neki kezdőként a fonásnak! 

Csomag tartalma
3 455 Ft
Részletek

A 34 grammos dió kéziorsó jó választás első orsónak, de akkor is, ha van már orsód, de még nem volt igazi sikerélményed a fonásban! 

Boldogsággal tölt el minden egyes alkalommal egy szép elkészült fonal látványa!

Ezért igyekszem mindent megtenni, hogy neked ugyanilyen feltöltődést, örömöt, sikerélményt okozzon, amikor leülsz fonni ezzel az orsóval és izgatottan várod, milyen fonal lesz ebből a játékos és vidám szöszből.

Kezdőként elképzelni sem tudja az ember, egy-egy színes gyapjú felhőből hogyan is lesz kezelhető fonal és hogyan is fog kinézni a megfont fonal. Hidd el, nem könnyű az elején belelátni a végeredményt a szöszbe és még a rutinos fonókat is érik olykor meglepetések! 

Ebből a szöszből tudsz kötésre, horgolásra vagy szövésre alkamas fonalat fonni.

A legfontosabb szempont azonban ennek a csomagnak az összeállításakor azonban az volt, hogy BFL szösz legyen benne. A BFL, azaz Blue Faced Leicester bárány gyapja 10 cm körüli szálhosszal rendkívül könnyen fonható a kezdőknek, emellett cuki loknik keletkeznek benne, ha nem sodrod túl a fonalat. Avatás, vagy blokkolás után is megmarad a loknik egy része, egy kis extra játékosságot adva a fonalnak. 

Adatok
Cikkszám
ET920302
A vásárlás után járó pontok
6 Ft
Vélemények