Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Impresszionista - 18,5 micronos merino superwash

Nincs raktáron
Impresszionista - 18,5 micronos merino superwash
Impresszionista - 18,5 micronos merino superwash
Impresszionista - 18,5 micronos merino superwash
Impresszionista - 18,5 micronos merino superwash
4 460 Ft
A vásárlás után járó pontok: 446 Ft

A superwash merino gyapjú amellett, hogy elképesztően puha, nagyon könnyű fonni. A speciális felületkezelésnek köszönhetően pedig az elkészült fonalból készült holmit gyapjú programon moshatod.

Tudsz varázsolni? Ha nem, gyere velem, megtanítalak! A fonalas alkotások közül a legnagyobb varázslat a fonás. Hiszen ez egy teremtő, alkotó tevékenység. A növényi szálakból, vagy a gyapjakból mindenképpen egyedi és megismételhetetlen alkotások születnek. Saját kezemmel festettem ezt a gyapjút, a lehető legkíméletesebb módon, hogy biztosan egyedi fonalat tudj fonni, ami soha nem fog szembejönni veled.

Részletek

Olyan festési módszert használok, amivel legfeljebb négy darab készül minden színből, így ezek a lehető legegyformábbak. A gyapjút saját kézzel festettem, minden színből csak egy készült. Ha ezt a gyapjút választod, olyan gyapjút vásárolsz, ami egyszeri és megismételhetetlen, csak neked lesz ilyen.

 

A fonás nyújtotta színvarázslatot, akkor tudod igazán élvezni, amikor kézzel festett gyapjúból fonsz.

Minden kézzel festett gyapjú egyszeri és megismételhetetlen színösszeállítású, ami a fonás során – a fonási és cérnázási technikáknak köszönhetően – egészen varázslatos módon mutatja majd meg a végső arcát.


Mire elég a 10 dkg? A fonási vastagságtól függően, egy sapka-nyakmelegítő; egy kötött vagy horgolt kendő lehet belőle. Ha egészen rutinos vagy, akár 1200 métert is fonhatsz belőle, ami egy csodás kézzel szőtt stólára is elegendő alapanyag.
Ha te is szeretnél gyapjút, vagy fonalat festeni, nézd meg a neked alkotott enico treasures textilfestékeket a színterápia fül alatt!

Adatok
Alapanyag
superwash merino
Finomság
18,5 micron
Súly
113 gr
Cikkszám
ET707519
Tömeg
113 g/db
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
-5 %
4 237 Ft/db
2+  db
4 460 Ft/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!