Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Akvarell - BFL-nylon

Nincs raktáron
Akvarell - BFL-nylon
Akvarell - BFL-nylon
Akvarell - BFL-nylon
Akvarell - BFL-nylon
3 325 Ft
A vásárlás után járó pontok: 333 Ft

A három roving nem egyforma súlyú! Az egyik 103 gr (3500 ft), a másik 101 gr (3430 ft), a harmadik 100 gr (3400 ft).

Kérlek megjegyzésben jelezd, hogy melyiket szeretnéd. Fizetés során kérlek ne a bankkártyás fizetést válaszd az árkülönbség miatt! 

Tudsz varázsolni? Ha nem, gyere velem, megtanítalak! A fonalas alkotások közül a legnagyobb varázslat a fonás. Hiszen ez egy teremtő, alkotó tevékenység. A növényi szálakból, vagy a gyapjakból mindenképpen egyedi és megismételhetetlen alkotások születnek. Saját kezemmel festettem ezt a gyapjút, a lehető legkíméletesebb módon, hogy biztosan egyedi fonalat tudj fonni, ami soha nem fog szembejönni veled.

Részletek

Olyan festési módszert használok, amivel legfeljebb négy darab készül minden színből, így ezek a lehető legegyformábbak. A gyapjút saját kézzel festettem, minden színből csak egy készült. Ha ezt a gyapjút választod, olyan gyapjút vásárolsz, ami egyszeri és megismételhetetlen, csak neked lesz ilyen.

 

A BFL (blue faced leicester) birka gyapja tökéletes alapanyag a kezdő fonók számára, mert hosszú, 10 cm körüli szálakból áll, ez nagyban segíti a kezdők munkáját. A másik jellemző tulajdonsága ennek a gyapjúnak a játékos "loknisság", mert enyhén hullámos az egész roving. A hozzáadott nylon szálak pedig gyönyörűen csillognak és extra erősséget adnak majd az elkészült fonalnak, így akár zoknifonalat is tudsz belőle készíteni. Ez a roving puhább, mint a szokásos BFL gyapjú!

A fonás nyújtotta színvarázslatot, akkor tudod igazán élvezni, amikor kézzel festett gyapjúból fonsz.

Minden kézzel festett gyapjú egyszeri és megismételhetetlen színösszeállítású, ami a fonás során – a fonási és cérnázási technikáknak köszönhetően – egészen varázslatos módon mutatja majd meg a végső arcát.


Mire elég a 10 dkg? A fonási vastagságtól függően, egy sapka-nyakmelegítő; egy kötött vagy horgolt kendő lehet belőle. Ha egészen rutinos vagy, akár 1200 métert is fonhatsz belőle, ami egy csodás kézzel szőtt stólára is elegendő alapanyag.
Ha te is szeretnél gyapjút, vagy fonalat festeni, nézd meg a neked alkotott enico treasures textilfestékeket a színterápia fül alatt!

Adatok
Cikkszám
ET956137
Tömeg
95 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!