Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Itt kezdd!

Hűségpont rendszer

Szerezd meg a legtöbb pontot a hűségedért!

 

Mi is jelent ez neked?

Minden vásárlásod alkalmával kapsz hűségpontot, ha regisztrálsz a webáruházba. Enélkül sajnos a rendszer nem tudja "hova tenni" a pontokat. Így az egyes vásárlások alkalmával összegyűlt pontokat a következő vásárlásod alkalmával már fel is tudod használni. 

A pontok felhasználására fél éved van. Dönthetsz úgy, hogy 175 napig gyűjtögetsz és az utolsó napokban elköltesz mindent, amit addig felhalmoztál. 

Mikor kapsz pontokat?

A regisztráció és a hírlevélre feliratkozás után 500-500 ft-ot ír jóvá neked a rendszer. 

Minden termék után jár a pont, a termék adatlapján láthatod, hogy pontosan mennyi. Vannak és lesznek is olyan termékek, amikért több pont jár. Időnként előfordulnak olyan termékek is, amiket csak pontokért tudsz megvásárolni, azaz ingyen van. Jól hangzik, nem? 

A hűségpontokat fél évig használhatod fel vásárlásra. A szálítási költségre nem veheted igánybe a hűségpontjaidat. 

Pontokat csak a kifizetett és átvett rendelések után írunk jóvá. 

Felhasználni akkor tudod a pontokat, ha a pontok fél éves érvényességi idején belül vásárolsz,  az aktuális vásárlásod 20%-át fizetheted pontokkal.

 

 

Itt kezdd!

A legkevésbé sem szokványos univerzumba kerültél, amikor megtaláltad az enico treasures világát!

Azért dolgozom, hogy megismerd, megszeresd és el tudj merülni a fonás és az elemi szálak világában. 

Az elemi szálakból, amik növényi, állati, vagy a természetes alapú mesterséges szálak lehetnek, egészen különleges csodákat tudsz alkotni. Mindannyian ismerjük a boltban kapható fonalakat, ezeket kis túlzással a világ minden táján, bárki leveheti a polcról és alkothat belőle valamit. 

Ám a fonás csodás képessége és világa, olyan kapukat nyit meg előtted, amin csak kevesen lépnek át. Ezen a kapun átlépve a kézzel festett alapanyagok segítségével minden egyes alkotásod teljesen egyedi lesz: az alapanyagtól; az időtől, amit az alkotással töltesz; a figyelemtől, amit az alkotásra fordítasz; az úttól, amin keresztül még jobban megismered magad és elmélyülsz saját lényed csodájában. Olyan ez, mint a Himalája, oda is csak kevesen jutnak fel! 

Engedd, hogy fogjam a kezed ezen az úton, és segítsek eligazodni az alapanyagok, eszközök között!

Jómagam több mint hét éve foglalkozom a fonással. Kicsit rendhagyó módon kerültem ebbe a világba, mert orsókat – jó orsókat – kellett készítenem egy felkérésre. A faipari tudás nem volt kérdéses, de ahhoz, hogy jó eszközt tudjak készíteni sok kérdést kellett feltennem és sok tapasztalt fonót megkérdezni, hogy nekik mitől jó egy eszköz. Ezeknek a tapasztalatoknak az esszenciáját „gyúrjuk bele” minden egyes darabba. Ennek a tudásnak és tapasztalatnak az eredményeit látod a termékeinken.

Mivel magam is használom ezeket az eszközöket, pontosan tudom, hogy mire figyeljek, amikor egy-egy új terméken dolgozom, tudom, hogy mit keresel, mire vágysz és milyen eszköz lesz az, ami „szinte magától fon”, ahogy írta az egyik törzsvásárlóm, a legújabb orsóját jellemezve.

Ne higgy nekem, kérdezd azokat, akik használják az eszközeinket, akik egymás között ajánlják az orsóinkat, mint origót a fonni vágyó társaiknak.