Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Macaron - BFL superwash

Nincs raktáron
Macaron - BFL superwash
Macaron - BFL superwash
Macaron - BFL superwash
Macaron - BFL superwash
3 215 Ft
A vásárlás után járó pontok: 322 Ft

 

Tudsz varázsolni? Ha nem, gyere velem, megtanítalak! A fonalas alkotások közül a legnagyobb varázslat a fonás. Hiszen ez egy teremtő, alkotó tevékenység. A növényi szálakból, vagy a gyapjakból mindenképpen egyedi és megismételhetetlen alkotások születnek. Saját kezemmel festettem ezt a gyapjút, a lehető legkíméletesebb módon, hogy biztosan egyedi fonalat tudj fonni, ami soha nem fog szembejönni veled.

Részletek

Olyan festési módszert használok, amivel legfeljebb négy darab készül minden színből, így ezek a lehető legegyformábbak. A gyapjút saját kézzel festettem, minden színből csak egy készült. Ha ezt a gyapjút választod, olyan gyapjút vásárolsz, ami egyszeri és megismételhetetlen, csak neked lesz ilyen.

 

A BFL (blue faced leicester) birka gyapja tökéletes alapanyag a kezdő fonók számára, mert hosszú, 10 cm körüli szálakból áll, ez nagyban segíti a kezdők munkáját. A másik jellemző tulajdonsága ennek a gyapjúnak a játékos "loknisság", mert enyhén hullámos az egész roving.

A fonás nyújtotta színvarázslatot, akkor tudod igazán élvezni, amikor kézzel festett gyapjúból fonsz.

Minden kézzel festett gyapjú egyszeri és megismételhetetlen színösszeállítású, ami a fonás során – a fonási és cérnázási technikáknak köszönhetően – egészen varázslatos módon mutatja majd meg a végső arcát.


Mire elég a 10 dkg? A fonási vastagságtól függően, egy sapka-nyakmelegítő; egy kötött vagy horgolt kendő lehet belőle. Ha egészen rutinos vagy, akár 1200 métert is fonhatsz belőle, ami egy csodás kézzel szőtt stólára is elegendő alapanyag.
Ha te is szeretnél gyapjút, vagy fonalat festeni, nézd meg a neked alkotott enico treasures textilfestékeket a színterápia fül alatt!

Adatok
Alapanyag
BFL superwashh
Szín
Lila, pink, barna
Finomság
23 micron
Súly
110 g
Cikkszám
ET162675
Tömeg
110 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!