Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Rólunk

 

Az Eni.co treasures márka alkotói, készítői, gyártói vagyunk, cégként és családként is őszinte elkötelezettjei a tartalmas hobbiknak, a különleges alapanyagoknak és az egyedi, fenntartható termékeknek.

A webáruházban nem találsz tucatárut vagy százszámra legyártott egyenterméket, de találsz helyette sok olyan dolgot, ami a fa szeretetéből, a kreativitásunkból, a férjem ügyes megoldásaiból született. Mindig alkotunk, mindig keresünk, fejlesztünk, és közben persze tesztelünk is. Az én történetem a hímzés világából indult, amikor kiderült, hogy égető szükség van fonaltartókra, ezért készítettem egyet. Aztán még egyet. Azóta sokat fejlődtünk, és ahogy bővült az érdeklődési területem, úgy bővítettük a kínálatot a kötés, horgolás, fonás és szövés irányában is.

Szeretnénk, ha az általad készített kötött, horgolt vagy szövött alkotások méltó kiegészítőket kapnának, ezért a környezet kímélés jegyében nagyrészt metszési hulladékból, uszadékfából és viharkárokból származó alapanyagokból dolgozunk. Minden egyes darabot személyesen választunk ki és a fa adottságaihoz illeszkedve használjuk fel az anyagot. A festékeinket többször és többféle anyagon kipróbáljuk, teszteljük, és csak olyat ajánlunk, ami már nekünk is biztosan bevált.

Termékeink különlegessége, hogy hazánkban viszonylag kevesen foglalkoznak ilyen kiegészítők készítésével, és a legtöbb készítő férfi, így férfias vonalakkal, megoldásokkal dolgoznak. Nálunk minden darab az én női szűrőmön keresztül alakul, nőként más vonalvezetéseket, színeket, más igényeket képviselek és igyekszünk ezt belevinni a legapróbb termékekbe is.

Három gyerekünk van, akik közül már a legkisebb is óvodás. A műhelyünk gyakorlatilag egy asztalosműhely, ahol legtöbbször a fapác illata lengi be a levegőt. Szeretek egy-egy érdekes fadarabot a kezembe fogni és elgondolkodni rajta, hogy milyen új életet adjak neki, mit tervezzek belőle. Élvezem, ahogy a fonal a kezem között alakul, ahogy a festett szövetek száradásakor megmutatják a végleges színüket. Sokszor órákig rajzolok, tervezek, mire kialakul a végleges forma, máskor viszont pillanatok alatt adja magát, hogy mi készüljön az adott anyagból.

Mindig arra törekszünk, hogy igazi kincseket adjunk nektek, amikkel öröm dolgozni.

Szőcs Enikő

A szöveg Nagy Andrea, szovegvarazs.hu segítségével készült