Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Rólunk

Az Eni.co treasures márka alkotói, készítői, gyártói vagyunk, cégként és családként is őszinte elkötelezettjei a tartalmas hobbiknak, a különleges alapanyagoknak és az egyedi, fenntartható termékeknek.

A webáruházban nem találsz tucatárut vagy százszámra legyártott egyenterméket, de találsz helyette sok olyan dolgot, ami a fa szeretetéből, a kreativitásunkból, a férjem ügyes megoldásaiból született. Mindig alkotunk, mindig keresünk, fejlesztünk, és közben persze tesztelünk is. Az én történetem a hímzés világából indult, amikor kiderült, hogy égető szükség van fonaltartókra, ezért készítettem egyet. Aztán még egyet. Azóta sokat fejlődtünk, és ahogy bővült az érdeklődési területem, úgy bővítettük a kínálatot a kötés, horgolás, fonás és szövés irányában is.

Szeretnénk, ha az általad készített kötött, horgolt vagy szövött alkotások méltó kiegészítőket kapnának, ezért a környezet kímélés jegyében nagyrészt metszési hulladékból, uszadékfából és viharkárokból származó alapanyagokból dolgozunk. Minden egyes darabot személyesen választunk ki és a fa adottságaihoz illeszkedve használjuk fel az anyagot. A festékeinket többször és többféle anyagon kipróbáljuk, teszteljük, és csak olyat ajánlunk, ami már nekünk is biztosan bevált.

Termékeink különlegessége, hogy hazánkban viszonylag kevesen foglalkoznak ilyen kiegészítők készítésével, és a legtöbb készítő férfi, így férfias vonalakkal, megoldásokkal dolgoznak. Nálunk minden darab az én női szűrőmön keresztül alakul, nőként más vonalvezetéseket, színeket, más igényeket képviselek és igyekszünk ezt belevinni a legapróbb termékekbe is.

Három gyerekünk van, akik közül már a legkisebb is óvodás. A műhelyünk gyakorlatilag egy asztalosműhely, ahol legtöbbször a fapác illata lengi be a levegőt. Szeretek egy-egy érdekes fadarabot a kezembe fogni és elgondolkodni rajta, hogy milyen új életet adjak neki, mit tervezzek belőle. Élvezem, ahogy a fonal a kezem között alakul, ahogy a festett szövetek száradásakor megmutatják a végleges színüket. Sokszor órákig rajzolok, tervezek, mire kialakul a végleges forma, máskor viszont pillanatok alatt adja magát, hogy mi készüljön az adott anyagból.

Mindig arra törekszünk, hogy igazi kincseket adjunk nektek, amikkel öröm dolgozni.

Szőcs Enikő

A szöveg Nagy Andrea, szovegvarazs.hu segítségével készült

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft