Tavasz - BFL

ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Tavasz - BFL
Tavasz - BFL
Tavasz - BFL
Tavasz - BFL
3 500 Ft

Nem egyforma súlyú a három roving!

Az egyik 103 gr, ez 3500 ft, a másik 101 gr, ez 3430 ft, a harmadik 100 gr, ez 3400 ft. Kérlek megjegyzésben jelezd, melyiket kéred és ezt a terméket ne vásárold meg bankkártyás fizetéssel!

Tudsz varázsolni? Ha nem, gyere velem, megtanítalak! A fonalas alkotások közül a legnagyobb varázslat a fonás. Hiszen ez egy teremtő, alkotó tevékenység. A növényi szálakból, vagy a gyapjakból mindenképpen egyedi és megismételhetetlen alkotások születnek. Saját kezemmel festettem ezt a gyapjút, a lehető legkíméletesebb módon, hogy biztosan egyedi fonalat tudj fonni, ami soha nem fog szembejönni veled.

Részletek

Olyan festési módszert használok, amivel legfeljebb négy darab készül minden színből, így ezek a lehető legegyformábbak. A gyapjút saját kézzel festettem, minden színből csak egy készült. Ha ezt a gyapjút választod, olyan gyapjút vásárolsz, ami egyszeri és megismételhetetlen, csak neked lesz ilyen.

 

A BFL (blue faced leicester) birka gyapja tökéletes alapanyag a kezdő fonók számára, mert hosszú, 10 cm körüli szálakból áll, ez nagyban segíti a kezdők munkáját. A másik jellemző tulajdonsága ennek a gyapjúnak a játékos "loknisság", mert enyhén hullámos az egész roving.

A fonás nyújtotta színvarázslatot, akkor tudod igazán élvezni, amikor kézzel festett gyapjúból fonsz.

Minden kézzel festett gyapjú egyszeri és megismételhetetlen színösszeállítású, ami a fonás során – a fonási és cérnázási technikáknak köszönhetően – egészen varázslatos módon mutatja majd meg a végső arcát.


Mire elég a 10 dkg? A fonási vastagságtól függően, egy sapka-nyakmelegítő; egy kötött vagy horgolt kendő lehet belőle. Ha egészen rutinos vagy, akár 1200 métert is fonhatsz belőle, ami egy csodás kézzel szőtt stólára is elegendő alapanyag.
Ha te is szeretnél gyapjút, vagy fonalat festeni, nézd meg a neked alkotott enico treasures textilfestékeket a színterápia fül alatt!

Adatok
Alapanyag
BFL
Szín
sárga, zöld, fehér
Finomság
23 micron
Súly
103 g
Cikkszám
ET640954
Tömeg
103 g/db
A vásárlás után járó pontok
350 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!